lördag 21 augusti 2010

Pastasallad med avokado, pesto & mozzarella



Härom veckan bjöd Tess på balkongmiddag. Champagne, brieost, jordgubbar och denna fantastiskt härliga sommarsallad som är typ hur enkel som helst att göra.

Du behöver:
Pasta (typ penne)
Pesto a la genovese
Blandsallad
Färsk grön sparris
Röd paprika
Avokado
Buffelmozarella
Tomater
Olivolja
Flingsalt
Peppar
Färsk basilika

Koka pastan enligt anvisningarna på paktet. Skölj kall och blanda med peston. Grilla/Stek sparrisen i rikligt med olivolja, salt & peppar. Skär alla grönsaker i mindre bitar och servera allt snyggt upplagt på fat med sparrisen på topp, kryddning efter smak och ett gott bröd.
Simpelt!

1 kommentar:

  1. Tackar för receptet, googlade pastasallad med pesto och det får bli den här i kväll! ;)

    SvaraRadera